Sunday, March 8, 2009

24. Februar: Bangkok, Grand Palace
Vi døjer noget med varmen og børnene har ikke lyst til så meget, så vi forsøgte at komme tidligt op for at kunne være tilbage før middagsheden slog til. I dag ville vi gerne se Gran Palace. Det lykkedes nogenlunde vi tog en taxa fra hotellet lidt over 9. men da vi nåede frem til paladset var det blevet godt varmt. Vi hyrede en lokal guide inde på paladset, en ældre dame som faktisk kunne lidt dansk. Paladset var enormt flot men det var varmt og der var mange mennesker og børnene lidt hysteriske, men vi havde meget sjov med vores guide, som hele tiden sagde ”mor og far happy” og ”far take photo”.
Efter besøget i paladset måtte vi søge tilflugt i et kaffehus for at få noget koldt at drikke og komme lidt til kræfter igen. Men Gustav og Sofie insisterede på at komme hjem på hotellet – så det gjorde vi. Igen med taxa. Chaufførerne er meget glade for at vise deres kongelige monumenter frem, så de peger hver gang vi kører forbi Rama I (statue af deres første konge).
Efter vi var kommet hjem tog Peter og Emma på shopping for at se lidt mere af byen. Det var en varm fornøjelse. På vej hjem tog de en Tuk-Tuk og det var nu meget sjovt selv om Emma var lidt nervøs ved starten.
Om aftenen tog vi på Bazar. Her fandt vi en restaurant ved siden af et berømt dukketeater.
Børnene syntes det var spændende at se dukkerne.
Da vi kørte hjem tog vi en tuk-tuk. 5 personer i en, men vi klarede det uden at vælte i svingene.

No comments:

Post a Comment