Tuesday, February 10, 2009

2. Februar: Kaikoura i regnvejr
Vi gik over til Whale Watch for at høre hvordan udsigterne for 3. februar så ud. Turene 2. februar var aflyst da havet stadig var oprørt efter stormen, men de mente at d. 3. ville blive en god dag. Vi tog ud og så endnu en sælkoloni. Her kunne man komme helt tæt på sælerne. Det regnede det meste af dagen. Så også et hvalfangerhus fra 1850’erne. Egentlig meget interessant. Om aftenen fandt vi en BBQ ved vejsiden med seafood. Fik grillede fisk, kammuslinger, muslinger og crayfish (en slags hummere). Tog det med ud til sælkolonien og sad i vogenen og spiste det. Det var bare rigtigt lækkert.

1 comment:

 1. Kære Allesammen.
  Hvor dejligt at kunne følge med på jeres rejse og det lyder jo helt fantastisk. I får da noget på opleveren og for alle sanserne.
  Jeg har haft 2 fridage sammen med Oliver og Oskar og vi har været i biografen 2 gange og set Bolt og Hundehotellet. Vi har også været i Værløse Svømmehal.
  Sneen er jo kommet til DK,så vi har også kælket og i nat lover de op til -10 grader. Drengene er ellevilde.
  Gunnar er jo i USA så jeg er alenemor,men det går fint. Er jo vant til det ,men glæder mig også til afslapning.
  Oskar og klassen har fået brev fra Thea og hun sendte dem en bamse som de har døbt Hugo. (oskars forslag) Hun havde også sendt muslinger og skal begynde i skole på tirsdag og en af hendes lærere er dansker.
  Oskar savner Gustav og glæder sig megt til han kommer hjem igen. Det er lidt kedeligt uden ham.
  Oskar fortæller at dette er meget vigtg information til Gustav. FCK vandt over Lyngby med 4-0 og Danmark skal spille mod Grækenland idag.
  Vi håber at I alle har det godt og glæde os meget til at se jer.
  Stort Knus fra os alle og især en meget stor hilsen fra Oskar til Gustav.

  ReplyDelete