Thursday, February 26, 2009

17. Februar: Rejse til Sydney Vi skulle fra hotellet kl. 6.30 for at køre i lufthavnen. Det var tidligt, men til gengæld en flot køretur gennem Auckland mens solen stod op.
Vi landede i Sydney midt på dagen, så det var hurtigt op med kufferterne på værelset (11. etage igen) og så ud i byen. Vi boede i CBD (central buisness district) lige ved Hyde park hvor der boede possums og flagermus. Vi gik ned til Operahuset hvor vi hurtigt fik købt billet til en times rundvisning. Det var rigtig interessant og tankevækkende. Byggeriet skulle have været færdiggjort på 3 år men tog over 10 år, budgettet blev overskredet med 6 gange det budgetterede (hvorfor kommer man til at tænke på DR´s nye musikhus?). Efter turen i operahuset var det tid til is - og gustav var nødtil at have 2 is, så den anden måtte han selv købe.
Bagefter gik vi i silende regn tilbage til hotellet. Købte lidt mad i et supermarked som vi kunne tilberede i vores hotellejlighed. Vi blev lidt chokerede over prisniveauet efter det billige NZ. Tingene koster væsentligt mere her.

No comments:

Post a Comment