Tuesday, February 24, 2009

12. Februar: Rotorua -> Waihi Beach
Vi skulle igen på tur med vores nye venner fra Sorgenfri (vi fulgtes med dem frem til Auckland). Vi startede med at tage ud til The blue and the green lake. De ligger lige ved siden af hinanden, men pga. forskellige jordbundsforhold, har de forskellig farve. Det regnede, så vi kunne ikke rigtig se farveforskel.
Vi fortsatte ud til ”The buried Village”. Det er en landsby der for over 100 år siden blev begravet ved et vulkanudbrud. Nu er den delvis udgravet og man kan se hvordan de boede dengang. Det var faktisk ret interessant.
Efter The buried Village kørte vi mod Waihi Beach en køretur på 173 km gennem snoede veje så det var en lang tur. Midtvejs stoppede vi i en kiwiplantage så vi kunne se hvordan kiwierne vokser, børnene fik kiwiis og vi delte en kiwi muffin.
Vi var fremme på campingpladsen omkring kl. 17 rigtig dejligt sted og lige ned til stranden, og med en god swimmingpool, men afgjort den dyreste plads vi lå på – 86 NZD per nat, hvilket næsten var dobbelt af hvad vi ellers gav rundt omkring, så vi er rigtig glade for den lave kurs, hvilket også er dejligt når vi køber ind. De fleste madvarer koster 60 % af priserne derhjemme. Vi sov lidt dårligt den nat da det regnede temmelig kraftigt.

No comments:

Post a Comment