Monday, February 23, 2009

10. Februar: Napier -> Rotorua
Det regnede da vi stod op. Når det regner bliver det hele fugtigt, og vi kan ikke få håndklæderne tørre. Hver gang vi skal ud og køre, skal vi huske at pakke alt væk og lukke alle skabe ordentligt samt sætte en split i køleskabet så det ikke springer op under kørslen. Hver gang vi starter tager vi lige en runde, alligevel lykkes det næsten altid at glemme et eller andet. En gang i et skarpt sving røg halvdelen af tingene og den ene hylde ud af køleskabet. Sikken et rod, men vi er ved at blive bedre. For resten er der gulvtæppe på i camperen. Det er svært at holde rent.
Der er en lille mikrostøvsuger, så det er lidt af et projekt at få gjort rent. Vi havde en flot køretur. Lige nord for Taupo stoppede vi for at se vandfaldet: Huka falls. Det er ikke det største men har til gengæld en af de flotteste farver. Helt fantastisk og meget besøgt.
Efterfølgende kørte vi til en rejefarm. Her udnytter man den termiske varme i undergrunden til rejebassinerne, rejerne kan blive en 60 cm. Vi fiskede efter rejer. Det er faktisk svært at fange nogen. Gustav fangede en enkelt.
Der kom nogle koreanere der gerne ville filme os til et tv program. Det fik de lov til. Til gengæld fik vi en hel spand rejer der blev tilberedt på farmens restaurant. De smagte fantastisk. Gustav mistede sin reje, da de gerne ville filme Gustav fange den. Så vi satte den på krogen igen, men så faldt den af nede i vandet. Han blev rigtig ked af det.
Bagefter kørte vi ned og så ”Craters of the moon”. Et kæmpe termisk område hvor det hele sydede og boblede. Om aftenen nåede vi frem til Rotorua. Vi havde fået af vide at det lugtede af rådne æg i hele byen p.g.a. den termiske aktivitet, men det var faktisk ikke så galt.
På camingpladsen var der nogle papegøjelignende fugle der kunne gentage hvad man sagde. Børnene syntes de var rigtig sjove.

No comments:

Post a Comment