Monday, February 23, 2009

6. Februar: Motueka-> Picton Vi kørte mod Picton. Vi kørte af en meget smuk vej langs Marlborough Sounds, Queen Charlotte drive. Det var høj flot solskin, men det blæste en halv pelikan.
Lige før nedkørslen til Picton stoppede for at tage et par billeder. Gustav ville også gerne lige se færgen vi skulle sejle med næste dag.
Da vi kom ned i byen Gik Peter ind og så ”Edward Fox”. En rigtig gammel skude. Den 9. ældste i verden (hvem tæller som der står i guidebøgerne). Han var lidt skuffet da han kom ud, det var vist ikke meget der var tilbage af skibet.
Imens var børnene og Ida i et akvarium og se søheste og en masse forskellige fisk. Udenfor var der en dejlig park hvor vi fik leget lidt. Børnene fik en is og de voksne en rigtig god kop kaffe ”to go”. De er rigtig gode til kaffe hernede. Selv den mindste biks har en moster kaffemaskine og friskmalede bønner.
Vi fandt ud til campingpladsen, hvor der lige var tid til en tur i poolen inden aftensmaden. Vi skulle grille lam og kylling. Der var en hel flok japanere der havde indtaget BBQ, så Emma kom og spurgte om Ida havde lyst til kød der blev stegt hvor de andre havde stegt blæksprutter med sugekopper og fisk med hoveder. De fik i hvert fald tiltrukket en masse fluer.

No comments:

Post a Comment