Tuesday, February 24, 2009

13. Februar: Waihi Beach -> Hahei Beach
I dag besluttede vi os for at tage til Hot Water Beach. Det er en strand med varme kilder. Det gælder om at komme omkring lavvande. Når man graver et hul i sandet kommer der meget varmt vand i, og man kunne derfor lave sit eget badekar. Flere steder var det faktisk for varmt, så det idelle var når vandet blev blandet med havvandet. Det skete indimellem af sig selv, når der kom en stor bølge.
Undervejs stoppede vi lige og tog lidt frokost.
Der var en kraftig understrøm og kæmpe bølger så vi skulle ikke ud at bade. Peter og Gustav hoppede i de store bølger i vandkanten. Det var sikkert nok. Vejret var høj flot solskin med blæst. Sofie syntes der var lidt koldt, så da alle andre gik rundt i badetøj var hun i fleecetrøje. Dorte og Jakob så en rokke i vandet, så de kom meget hurtigt op. Vi fandt en campingplads tæt ved Hahei Beach tæt på Hot Water Beach. Vi fik to pladser tæt på stranden. Og havde store vaskedag.
Om aftenen sad vi ude til kl. 23.30 i stille og meget klart vejr. Stjernehimlen er så fantastisk flot hernede.
Et par timer efter vågnede vi midt i et gevaldigt stormvejr. Der kom nogle vindstød så man troede at vognen var ved at vælte. Heldigvis havde vi prøvet det før og Ida følte det var sikkert. Heldigt for Peter, ellers var han blevet bedt om at flytte vognen. Vi måtte dog ud og evakuere vasketøjet.

No comments:

Post a Comment